[Ossm-members] Кодна страница

Ilin Petkovski krack at linux.net.mk
Tue Nov 1 17:49:35 UTC 2005


Еј ме интересира следново ако би можел некој да ми помогне. Дали нашата 
влада, некое од министерствата, КИТ или некоја друга институција има 
документ во кој е спесифицирана официјанлната кодна страница која може 
да се користи во формални и деловни документи?
More information about the Ossm-members mailing list