[Ossm-members] Кодна страница

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Tue Nov 1 21:26:48 UTC 2005


Има Биро за стандардизација и има мислам Институт за мерки. Јави се во 
Влада, хе хе хе хе. А има и институт за македонски јазик, мислам дека 
тие најмногу ќе ти помогнат ако те интересираат на пр. како се испишува 
мак. ј. на латинското писмо.More information about the Ossm-members mailing list