[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 2 17:47:07 UTC 2005


> Мислам...лет`с не го тупиме!

И јас исто мислам. Јас лично би дошол. Ама 1. не знам каде ќе биде тоа 2. не 
знам кога ќе биде тоа. 3. не знам што точно ќе има таму.

Како можам воопшто да се пријавам кога не знам каде и кога треба да дојдам?


Зоки, дај уште информации веројатно тогаш повеќе луѓе ќе ти кажат што мислат. 


Уште еднаш, еве јас во принцип би дошол.


-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list