[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Wed Nov 2 17:56:18 UTC 2005


On 11/2/05, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
> > Мислам...лет`с не го тупиме!
>
> И јас исто мислам. Јас лично би дошол. Ама 1. не знам каде ќе биде тоа 2. не
> знам кога ќе биде тоа. 3. не знам што точно ќе има таму.
>
> Како можам воопшто да се пријавам кога не знам каде и кога треба да дојдам?
>
>
> Зоки, дај уште информации веројатно тогаш повеќе луѓе ќе ти кажат што мислат.
>
>
> Уште еднаш, еве јас во принцип би дошол.


Да не се повторувам, но ОК е тоа што го напиша Новица - и јас во
принцип би помогнал.


More information about the Ossm-members mailing list