[Ossm-members] Re: Firefox 1.5 RC1

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 4 00:04:04 UTC 2005


Океј е се со RC1 на XP Pro. Плагини работата, инсталерот е океј, се е океј.

More information about the Ossm-members mailing list