[Ossm-members] Абе стварно го ТУПИТЕ

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Fri Nov 4 08:57:09 UTC 2005


Во преговори сме изгледа ќе биде во Лептокарија во Африка и во сабота на 19
од 3 до 8 саат поручек.
Толку!

Не трева многу да му ја мислите туку само да се прајавите и тоа е тоа!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051104/d75f1f00/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list