[Ossm-members] ДО ЛУГОЛА

Kocoski Igor igor at sam.com.mk
Thu Nov 3 10:08:31 UTC 2005


Абре ќе заборавев !!!

Лугола ќе се организира со некој транспорт или ќе биде Велики транспорт, 
кој како ќе се снајде?? Мислам ако некој има некакво право на 
организација треба да има и транспорт некој ..( мада и ние да 
учествуваме во тоа) .. ?

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list