[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 11 13:17:40 UTC 2005


На чет, 2005-11-03 во 03:18 +0100, Зоран Димовски напиша:
> П.С. За било какви понатамошни информации кои ќе ги добијам или нема да 
> ги добијам ќе бидете известени.


Досега разговарав со Зоран на џабер и ме замоли да пишам тука пошто он
нема интернет и мора да им праќа на французите километарски пораки. :)

Епа вака, настанот е закажан за 19ти ноември а се очекува матерјалите да
стигнат кај и да се. Компјутери ќе има најверојатно некои 10тина.
Проблемот е сеуште просторот. Значи има некои дупки кои што се сигурни
ама би било многу подобро кога би можело да се напраи ваков настан во
МКЦ на пример. 

Затоа, знае ли некој некого во МКЦ? Праел некој нешто таму? Има било
каков контакт?

Пишете.

ПС На крај може и да се отиде до таму на лице место да се праша ама би
било многу подобро кога би знаеле кај кого одиме пред да отидеме. :)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list