[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Nov 11 14:09:25 UTC 2005


>
> Затоа, знае ли некој некого во МКЦ? Праел некој нешто таму? Има било
> каков контакт?


Ја ја знам Анѓа. Директорката.  Шо треба да се праша?  За беспари ли да биде....


More information about the Ossm-members mailing list