[Ossm-members] Solaris 10

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Sun Nov 13 10:01:04 UTC 2005


Дали има некој искуство со овој оперативен систем? Ме интересира како
да го изведам dual boot-от, како би изгледало WinXP+Ubuntu+Solaris,
односно совет како(преку што) би го котролирал подигањето на овие
системи на една машина и совет за партиционирање на дискот.


More information about the Ossm-members mailing list