[Fwd: Re: [Ossm-members] Предавање на правен + Гном живо CD]

Дарко Николовски darkon at npk.com.mk
Fri Nov 11 13:49:07 UTC 2005Арангел Ангов wrote:
> Оваа среда (16ти) веќе традиционално, како и секоја година, ќе има
> предавање за слободен софтвер на правниот факултет (за новинарите).
> Пошто живото Гном CD на македонски заедно со OpenCD-то се веќе готови
> сакаме да поделиме CD-иња на присутните таму. Се собираме на кеј, кај
> камени мост во 17.30 денес и собираме по 100мкд или по кој колку може за
> CD-иња. Прифаќаме и донации во празни CD-иња. :)
>
> Ако сака некој да помогне, се гледаме на кај камени во 17.30.
>
> Поздрав.
>   
Уфце, незнам дали ќе стигнам у 5.30 на кеј, ако може нешо порано да се 
најдеме ја и ти,
или да остаиме утре да се видиме да ти дадам кеш и/или дискови :)

More information about the Ossm-members mailing list