[Ossm-members] Лугола постер, предлог

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Mon Nov 14 23:52:06 UTC 2005


Се обидов да измешам некои работи што ги знам и нешто што најдов по 
мрежата, и (се обидов) да направам 2 верзии на евентуален иден постер 
што треба да ја промовира Лугола низ градот, во периодот пред Нова година.

Прва Верзија: http://img492.imageshack.us/img492/6820/poster4sa.png
Втора Верзија: http://img333.imageshack.us/img333/5580/poster3uk.png

Дали воопшто ви се допаѓа и ако Да, кое од двете повеќе? Црната верзија 
или белата?

Поздрав,
Александар

П.С.
Кажувајте побрзо!More information about the Ossm-members mailing list