Re: [Ossm-members] Лугола постер, предлог

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Tue Nov 15 08:01:12 UTC 2005


On 11/15/05, Aleksandar Balalovski <aleksandar.balalovski at gmail.com> wrote:
>
> Се обидов да измешам некои работи што ги знам и нешто што најдов по
> мрежата, и (се обидов) да направам 2 верзии на евентуален иден постер
> што треба да ја промовира Лугола низ градот, во периодот пред Нова година.
>
> Прва Верзија: http://img492.imageshack.us/img492/6820/poster4sa.png
> Втора Верзија: http://img333.imageshack.us/img333/5580/poster3uk.png
>
> Дали воопшто ви се допаѓа и ако Да, кое од двете повеќе? Црната верзија
> или белата?
>
> Поздрав,
> Александар
>
> П.С.
> Кажувајте побрзо!
>

Балал,

Тапа се и двете, повеќе личат за промоција на некоја детска игрална или
некој вестерн филм. Дај седни малце направи некој боље :)

Поздрав,
Марко
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051115/5e4d860d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list