[Ossm-members] Лугола постер, предлог

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Nov 15 11:42:57 UTC 2005


Sound and Magic wrote:

> Ајде БАЛАЛ можеш ти и подобро ... Темни се и празни ....сстај некој 
> (ГОБЛИН) тамо.

:)

Дефинитивно ќе барам дизјанер да го среди ова :) Сега видов дека вистина 
се disaster :(
:pMore information about the Ossm-members mailing list