[Ossm-members] Re: Лугола постер, предлог

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Nov 15 11:43:52 UTC 2005


На вто, 2005-11-15 во 12:42 +0100, Aleksandar Balalovski напиша:
> Дефинитивно ќе барам дизјанер да го среди ова :) Сега видов дека вистина 
> се disaster :(
> :p

На заедницава очајно и фали дизајнер. :( Се појавуваат онакви типчиња од
време на време шо се нафурани 15 секунди да праат нешто и после коа
треба стварно да се праи нигде ги нема. За жал нема некој баш корисник и
добар дизајнер што е нафуран да сработи нешто ко што треба.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list