[Ossm-members] Дизајнер

Darko Atkovski atko at linux.net.mk
Tue Nov 15 12:51:37 UTC 2005


Sound and Magic wrote:

> Еве да се најдем и ја во моабет .....
> Побарај го Марјан од МОЛ. - мислам дека подобар од него Амин .....
> Работи на разни проекти околу дизајни и логоа ....
> _______________________________________________

А што е со Александар Колов? (http://www.tool.com.mk/) ??
More information about the Ossm-members mailing list