[Ossm-members] Re: Дизајнер

Дарко Николовски darkon at npk.com.mk
Tue Nov 15 13:13:40 UTC 2005


Арангел Ангов wrote:
>
> Тоа е и проблемот, знам 1000 такви Марјани и никој не ми завршил работа
> досега.
> сега.
>   
Не го кажа најбитното. Треба дизајнер кој бесплатно ќе ја заврши работата :)More information about the Ossm-members mailing list