[Ossm-members] �

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Nov 15 13:59:30 UTC 2005


lowdown wrote:

> Мора да признаам дека сум  изненаден што за толку каратко време некој 
> реплицираше. Прочитав еден куп форуми но на ниту еден немаше решение 
> за овој проблем па така решив да побарам нешто низ македонскиве страни 
> за слободен софтвер и мислам дека ја најдов вистинската. Во секој 
> случај ви благодарам. А за логоата мислам дека би можело и подобро. 
> Поздрав...

какви предлози? Кои реплицирања? :-\More information about the Ossm-members mailing list