[Ossm-members] Фала за предлозите

lowdown golemkroasan at gmail.com
Tue Nov 15 13:45:33 UTC 2005


Мора да признаам дека сум изненаден што за толку каратко време некој
реплицираше. Прочитав еден куп форуми но на ниту еден немаше решение за овој
проблем па така решив да побарам нешто низ македонскиве страни за слободен
софтвер и мислам дека ја најдов вистинската. Во секој случај ви благодарам.
А за логоата мислам дека би можело и подобро. Поздрав...
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051115/f1fa5b65/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list