[Ossm-members] Poster za lugola

Blagoj Kapsarov kapsarovb at gmail.com
Wed Nov 16 13:52:29 UTC 2005


Батки јас пошо ви требе помош си дозволив малце да го сменам тоа постерот и
видете го и ако ви се свиѓа или не или сакате нешто да смениме (но проблем)
пишете!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051116/610bb7dd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list