[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 16 20:46:02 UTC 2005


Зоран Димовски напиша: 

> Фала во секој случај, но тие се ЛУДИ тамо, не даваат без пари а да не
> кажам колку пари бараат, срце ќе ти прсне. Како и да е дали некој има
> некакви простории на ум што се погодни за презентација и сместување на
> близу 10 компјутери ова и она. Кој што има на ум нека каже да се
> разгледаат сите опции и веќе да се среди ова. Фала многу.


1. Точка (до pcdiscount на илинденска) е фино место да се праша за таква 
работа. Претпоставувам и да бараат пари не би требало да биде тоа некоја 
голема сума.

2. Претпоставувам дека било кое компјутерско училиште кое има училница и 
компјутери би се сложило за некоја сумичка да ги даде на користење своите 
простории за тоа. За жал не познавам никој што има/работи во нешто такво.


пс. Ако ти треба официјално писмо со печат и сл. од оССМ кажи да го направиме.-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list