[Ossm-members] Re: �

Sound and Magic contact at sam.com.mk
Thu Nov 17 10:11:14 UTC 2005


Арангел Ангов wrote:

>На вто, 2005-11-15 во 13:41 +0100, Sound and Magic напиша:
>  
>
>>Еве да се најдем и ја во моабет .....
>>Побарај го Марјан од МОЛ. - мислам дека подобар од него Амин .....
>>Работи на разни проекти околу дизајни и логоа ....
>>    
>>
>
>Ама ти не ја прочита баш убаво појата последна порака а? :)
>
>Тоа е и проблемот, знам 1000 такви Марјани и никој не ми завршил работа
>досега.
>
>Ја можам да пишам шо треба да се напраи, а ако се најде некој да го
>напраи како што треба тогаш супер.
>
>Фалат:
>
>- лого за линукс.нет.мк
>- лого за Лугола
>- еден куп банери (за фајрфокс на македонски, за Гном на македонски, за
>КДЕ на македонски, за слободен софтвер општо)
>- дизајн за http://gnome.softver.org.mk
>
>Има уште ама не ми текнува се сега.
>
Балак што проблем имаш во главата ????
Убаво ти кажувам дека имаш човек во БТ. Ако непрашаш нема да добиеш. И 
искрено да ти кажам за да бидеш преставител на група или водач на некоја 
оргаизација треба да имаш вештина.
Ајде ела до кај мене јас ќе го напраам флаерот .Нормално без пари .... 
па секој не губи време на форуми.
 
More information about the Ossm-members mailing list