[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Fri Nov 18 00:20:26 UTC 2005


Мало известување.
Ако Лугола до утре (09.00ч.) не добие задачи и обврски за тоа што треба 
да го прави во Ск на Инстал Партито, тогаш на утрешниот состанок на 
групата ќе предложам откажување на патувањето. Значи тешко веројатно да 
можиме да се спремиме, еве сите прашуваат што ќе правиме Скопје...ама 
нема ништо, ни мејл ни телефон...знам дека е танка работата за место, не 
правам притисок или ултиматуми ама навистина нема шанси за 1 вечер да се 
спремиме за на Install Party организирано од Мандрива :(

Поздрав,
чекам(е) исходMore information about the Ossm-members mailing list