[Ossm-members] Install Party 2006 by Mandriva Linux

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Fri Nov 18 03:15:24 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

> Мало известување.
> Ако Лугола до утре (09.00ч.) не добие задачи и обврски за тоа што 
> треба да го прави во Ск на Инстал Партито, тогаш на утрешниот состанок 
> на групата ќе предложам откажување на патувањето. Значи тешко 
> веројатно да можиме да се спремиме, еве сите прашуваат што ќе правиме 
> Скопје...ама нема ништо, ни мејл ни телефон...знам дека е танка 
> работата за место, не правам притисок или ултиматуми ама навистина 
> нема шанси за 1 вечер да се спремиме за на Install Party организирано 
> од Мандрива :(
>
> Поздрав,
> чекам(е) исход


Сево ова што сите се залагате сте супер и го ценам тоа но верувајте НЕ е 
се до мене, бараат јас настанот да го финансирам па потоа тие да ми 
дадат пари е сега како прво јас не можам да си дозволам да давам пари од 
џеб и тоа е проблем и уште чекам. Не сакам да правам никакви ветувања но 
еве и јас не очекував дека 3 дена пред настанот ќе ми пишат дека сега 
јас ќе треба да давам пари од џеб. Тоа е тоа. Би било добро да знаете 
дека ако се прави ќе се прави наредната недела, пратката од Франција е 
примана, маус падови Mandriva Linux (Околку 40), пенкала (околу 15), 
налепници (многу) и Mandriva Live cd-а (Околку 20). Е сега ако не пратат 
пари не знам што ќе биде, верувајте јас уште чекам ама за сигурно оваа 
недела не се прави ништо. Многу жалам, Верувајте.

Поздрав Зоки.
More information about the Ossm-members mailing list