[Ossm-members] Лугола постер, предлог

Zaklina Gjalevska zaklina at nubsk.edu.mk
Fri Nov 18 08:56:39 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

> Еве вака сега. Мислам дека ова е најдобар избор од сите досега. 
> Искрено јас го направив :) Во Инкскејп пошто Инкскејп е закон! Во 
> секој случај сакам да му кажам фала на Благој Капсаров заради тоа што 
> искажа волја за помош :)
>
> Видете и кажете: 
> http://img261.imageshack.us/my.php?image=posteradd2png0tg.png
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
> .
>
>
Не е лошо.
Потребни се 2 корекции во текстот:
Придружи им се на многумината што успеаја
Придружи `и се на Лугола   или    Придружи се на Лугола

Поздрав,
ЖакMore information about the Ossm-members mailing list