[Ossm-members] Лугола постер, предлог

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Fri Nov 18 00:05:00 UTC 2005


Еве вака сега. Мислам дека ова е најдобар избор од сите досега. Искрено 
јас го направив :) Во Инкскејп пошто Инкскејп е закон! Во секој случај 
сакам да му кажам фала на Благој Капсаров заради тоа што искажа волја за 
помош :)

Видете и кажете: 
http://img261.imageshack.us/my.php?image=posteradd2png0tg.pngMore information about the Ossm-members mailing list