[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Nov 18 10:30:13 UTC 2005


Арангел Ангов напиша:
> На пет, 2005-11-18 во 10:29 +0100, Vladimir Stefanov напиша:
> 
>>Абе не заебавај. 10 души од Скопје не можат да соберат 50 евра?
> 
> 
> Што со 50 евра кога само изнајмување на простор кошта 300 евра?
> 
Ја знам дека еден простор што Зоки го најде беше 50 евра.More information about the Ossm-members mailing list