[Ossm-members] Re: Install Party 2006 by Mandriva Linux

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 18 10:02:49 UTC 2005


На пет, 2005-11-18 во 10:29 +0100, Vladimir Stefanov напиша:
> Абе не заебавај. 10 души од Скопје не можат да соберат 50 евра?

Што со 50 евра кога само изнајмување на простор кошта 300 евра?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list