[Ossm-members] Firefox 1.5 candidates

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Nov 23 20:54:23 UTC 2005


Дамјан wrote:

 > Тестира бе некој?

Мене ми работи линукс верзија во ред на стар профил од 1.0.4.

Не успеа да ми најде понови верзии на екстензиите, ама мислам дека до
интернетот беше пошто изгуби конекција на пола барање.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list