[Ossm-members] Re: �

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Nov 24 15:10:00 UTC 2005


На вто, 2005-11-22 во 09:14 +0100, Vladimir Stefanov напиша:
>  Ќе ни направи шо 
> сакаме за беспари, само треба да ми кажеме што точно сакаме.

Еве пак:

- лого за линукс.нет.мк (Тукс, не стандардниот + некое обележје дека е
македонски порталот)
- лого за Лугола (Тукс, не стандардниот + обележје на Битола)
- еден куп банери (за фајрфокс на македонски, за Гном на македонски, за
КДЕ на македонски, за слободен софтвер општо)

Пишете тука ако имате идеи. 

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list