Re: [Ossm-members] Re: �

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Thu Nov 24 16:28:06 UTC 2005


>
> - лого за линукс.нет.мк (Тукс, не стандардниот + некое обележје дека е
> македонски порталот)


Да го направиме Туксот со  штит, шлем и копје од македонската    фаланга ???


- лого за Лугола (Тукс, не стандардниот + обележје на Битола)


Туксот со саат кулата во Битола во позадина или пак Туксот со саат кулата во
раце ??

ПОЗДРАВ, Чомбе
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20051124/10ce7f0c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list