[Ossm-members] Re: Firefox 1.5 candidates

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Nov 24 15:14:45 UTC 2005


На сре, 2005-11-23 во 21:18 +0100, Дамјан напиша:
> Тестира бе некој?

Виндоус икспе СП2 - работи супер и со екстензии.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list