[Ossm-members] Aspell на македонски

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Nov 25 10:49:20 UTC 2005


Ivan Stojmirov напиша:
> Vladimir Stefanov wrote:
> 
>> Гледам тука http://www.linux.net.mk/node/2075?res=300x400 дека имало 
>> aspell на македонски. Од кај да го најдам, можеби и ОО ќе работи со него?
> 
> 
> http://users.ossm.org.mk/~stojmir/pub/mozilla_spellcheck/
> 
> 
> 
Кажи ми име и презиме на тој Тарас, емаил... Сакам да го додадам тој 
речник во ОО, па треба да создадам едно README во кој ќе пишува кој го 
направил, инструкции за инсталација и користење...
More information about the Ossm-members mailing list