[Ossm-members] Aspell на македонски

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Nov 25 10:57:52 UTC 2005


Vladimir Stefanov wrote:
> Кажи ми име и презиме на тој Тарас, емаил... Сакам да го додадам тој 
> речник во ОО, па треба да создадам едно README во кој ќе пишува кој го 
> направил, инструкции за инсталација и користење...

Тарас Бендик. Имејл немам, ми се изгубил.
Инаку таа листа на зборови се е правена за и се користеше во 1.0 
верзијата на ОпенОфис.
Јас пред некој ден ја тестирав со 2.0, првин имав проблеми и ја баталив, 
а после некако необјасниво проработе сама од себе.

:-)

http://www.geocities.com/falcorus/recnik.html
-- 
I multi-task, I read in the bathroom.More information about the Ossm-members mailing list