[Ossm-members] Re: �

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Nov 25 13:04:41 UTC 2005


На вто, 2005-11-22 во 09:14 +0100, Vladimir Stefanov напиша:
> Најдов дизајнер. 

Најдов и ја и тоа доста добар од тоа шо можев да видам на deviantart -
http://ivan-bliznak.deviantart.com/
Учев со типот у основно школо и баш го видов вчера му кажав дека ми се
свиѓа тоа шо го праел и баш му спомнав дека бараме човек и му објаснив
шо е работата и рече нема проблем ќе помогне што треба само да му пишам.

Нема нема па ИМА. :)
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list