[Ossm-members] Re: Re: �

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Nov 27 12:49:15 UTC 2005


На чет, 2005-11-24 во 16:10 +0100, Арангел Ангов напиша:
> - лого за линукс.нет.мк (Тукс, не стандардниот + некое обележје дека е
> македонски порталот)
> - лого за Лугола (Тукс, не стандардниот + обележје на Битола)
> - еден куп банери (за фајрфокс на македонски, за Гном на македонски, за
> КДЕ на македонски, за слободен софтвер општо)

Банерче со димензии 162x49 нешто како ова
http://gnome.softver.org.mk/sliki/livecd.png само со текст, „Живото Гном
цеде“, или „Живиот Гном диск“, мора да го има и логото на Гном, може и
без TM тука.

Уште едно банерче Гном на македонски 400x60 така нешто од прилика. Исто
и тука, текст „Гном на македонски“, логот на Гном пак. Може и повеќе
верзии во разни бои.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list