[Ossm-members] Aspell на македонски

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Nov 25 14:04:25 UTC 2005


>>
>> Тарас Бендик. Имејл немам, ми се изгубил.
>> Инаку таа листа на зборови се е правена за и се користеше во 1.0 
>> верзијата на ОпенОфис.
>> Јас пред некој ден ја тестирав со 2.0, првин имав проблеми и ја 
>> баталив, а после некако необјасниво проработе сама од себе.
>
А дали нешто ќе послужат .lex датотеките од КоректорМ.  Имам една 
инсталација на ова софверче па дали може да се убацат и тие зборови од 
таа база. 

More information about the Ossm-members mailing list