[Ossm-members] Aspell на македонски

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Nov 25 11:07:00 UTC 2005


Ivan Stojmirov напиша:
> Vladimir Stefanov wrote:
> 
>> Кажи ми име и презиме на тој Тарас, емаил... Сакам да го додадам тој 
>> речник во ОО, па треба да создадам едно README во кој ќе пишува кој го 
>> направил, инструкции за инсталација и користење...
> 
> 
> Тарас Бендик. Имејл немам, ми се изгубил.
> Инаку таа листа на зборови се е правена за и се користеше во 1.0 
> верзијата на ОпенОфис.
> Јас пред некој ден ја тестирав со 2.0, првин имав проблеми и ја баталив, 
> а после некако необјасниво проработе сама од себе.
> 
> :-)
> 
> http://www.geocities.com/falcorus/recnik.html

И кај мене :-)More information about the Ossm-members mailing list