[Ossm-members] Aspell на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Nov 25 17:34:09 UTC 2005


Vladimir Stefanov напиша: 

> Кажи ми име и презиме на тој Тарас, емаил...

Последен пат (сега скоро) кога јас зборував со Тарас за речникот, тој рече 
дека нема што посебно да го прашуваме за употреба на речникот во овој или 
оној слободен софтвер. -- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list