[Ossm-members] Лугола презентација во ЕМУЦ „Ѓорги Наумов“ - Битола

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Sun Nov 27 15:46:27 UTC 2005


Здраво,

ја користиме добрата волја на професорот Мирко од Техничкото училиште 
(ЕМУЦ) од Битола да ја презентираме нашата заложба за користење на 
слободен софтвер во сите институции низ државата и на домашните 
компјутери. Значи Среда (30 Ноември) во 18:00 часот во салата за 
состаноци во ЕМУЦ „Ѓорги Наумов“ во Битола ќе има презентација на тема 
„ГНУ/Линукс, слободен софтвер и Лугола“.

Сите се добредојдени и поканети да присуствуваат на настанот. Повеќе 
информации после настанот. За сите изменуи ќе објавиме информации на 
официјалната страна на Лугола (http://lugola.ossm.org.mk).

Поздрав,
АлександарMore information about the Ossm-members mailing list