[Ossm-members] Лугола презентација во ЕМУЦ „Ѓорги Наумов“ - Битола

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Mon Nov 28 15:02:14 UTC 2005


Aleksandar Balalovski wrote:

> Здраво,
>
> ја користиме добрата волја на професорот Мирко од Техничкото училиште 
> (ЕМУЦ) од Битола да ја презентираме нашата заложба за користење на 
> слободен софтвер во сите институции низ државата и на домашните 
> компјутери. Значи Среда (30 Ноември) во 18:00 часот во салата за 
> состаноци во ЕМУЦ „Ѓорги Наумов“ во Битола ќе има презентација на тема 
> „ГНУ/Линукс, слободен софтвер и Лугола“.
>
> Сите се добредојдени и поканети да присуствуваат на настанот. Повеќе 
> информации после настанот. За сите изменуи ќе објавиме информации на 
> официјалната страна на Лугола (http://lugola.ossm.org.mk).
>
> Поздрав,
> Александар 

Ева малку само охрабрување...
БРАВО ЛУГОЛА Супер. Само напред. Со вас сме!

АнонименMore information about the Ossm-members mailing list