[Ossm-members] Лугола презентација во ЕМУЦ „Ѓорги Наумов“ - Битола

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Sun Nov 27 15:54:48 UTC 2005


Уште една презентација ја заборавив :) Имаме утре во ОУ Климент Охридски.

Еве од страната:
/
/
/Групата на корисници на ГНУ/Линукс од Битола, Лугола, на 28ми Ноември, 
Понеделник, ќе одржи презентација на тема „Гну/Линукс и Лугола“ во 
Основното училиште „Свети Климент Охридски“ од Битола пред ученици од 
8мо одделение. Сите членови на Лугола се поканети да присуствуваат на 
настанот, исто како и останатите заинтересирани корисници на компјутери. 
Презентацијата почнува во 17.30ч. Се гледаме таму. /


Ајде доаѓајте...More information about the Ossm-members mailing list