[Ossm-members] yet another yuscii -> utf-8 convertor script

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 28 19:01:48 UTC 2005


Правам „уште еден yuscii во utf-8 конвертор“ кој работи со OpenDocument
фајлови.. иИи... како што дознав имало две варијанти на тоа yuscii
македонските фонтови. 
Кои се тие и што е разликата?
И од кај може да ги симнам (сега го имам MAC C swiss)?

И имаат ли некое име на распознавање? 
makscii и makscii-alt??


-- 
дамјан

"If we knew what we were doing, it wouldn't be research"

That's what my supervisor used to say to me when I got depressed about lack of 
progress.More information about the Ossm-members mailing list