[Ossm-members] Лугола - Install Day

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Mon Nov 28 19:52:06 UTC 2005


Лугола започна нов проект. Ќе оди реклама на радио 106 сето под закрила 
на Биротех Компјутери. На страната ставивме Банер реклама. Повеќе 
читајте овде: http://lugola.ossm.org.mk/installday.html

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list