[Ossm-members] Лугола новости

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Nov 30 19:17:10 UTC 2005


Помина уште една презентација. Имаме нова утре во ДСУ „Таќи Даскалот“ 
како што и веќе објавив. Денеска направивме парче. Презентиравме, се 
смеевме, не снимаа, се дружевме.

Еве слики. Имаше едно чудо народ :)

http://lugola.ossm.org.mk/images/galeries/Tehnicko.

Сите галерии како директориуми ги има овде: 
http://lugola.ossm.org.mk/images/galeries/

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list