[Ossm-members] Лугола презентација во ДСУ „Таки Даскалот“

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Nov 30 15:09:53 UTC 2005


Во Четврток (01 Декември) во кабинетот по Информатика во ДСУ Таки 
Даскалот во Битола ќе се одржи презентација по ист терк како и 
претходните 3.

Сите се добредојдени,

П.С.
Досега се опфатени:
- 2 основни училишта и уште 1 во план,
- 2 средни училишта и уште 1 во план
-- се на се 6 најфреквентни образовни институции во градот. Плус идјата 
е да се презентираме и во некоја невладина организација каде ќе имаме 
можност за користење на просториите и компјутерите.

Lugola Pwnz!!!!!!!
More information about the Ossm-members mailing list