[Ossm-members] Фајрфокс бета2

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Oct 3 18:39:20 UTC 2005


За бета2 ќе има и официјален release на преведените верзии.
За да има и на македонски, треба да се тестираат ноќните верзии понови од 
02.10.2005 од тука:
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8-l10n/
(фајловите сега се firefox-1.4.1.mk.---)

еве ја процедурата за тестирање
http://www.mozilla.org/quality/smoketests/index.html
напишете што сте тестирале и на која платформа.

До 5.10.2005 треба да кажеме дали е ок верзијата за да искочи бета2 на 
македонски.

-- 
дамјан

Actually, Microsoft is sort of a mixture between the Borg and the Ferengi.More information about the Ossm-members mailing list