[Ossm-members] Re: Off topic

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Oct 4 20:40:22 UTC 2005


Арангел Ангов wrote:

> Здраво,
>
> Не мораш да ставаш наслов офтопик. Стај си наслов „Maya за Линукс“ на 
> пример пошто темата не ти е офтопик, листава постои баш за тоа за да 
> прашаш нешто вакво. :)
>
> Поздрав.
>
Наместо коментарот горе може да се обидеш да дадеш одговор на добро 
поставеното прашање :)

Еве нешто од мене:
http://www.alias.com/eng/support/maya/qualified_hardware/QUAL/maya_60_linux.html

Ова не знам дали смеам да го кажам ама еден другар има нелегална 
верзија, или пак легална е што знам ама не знам дали ќе ја даде :) Ќе прашам

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list