[Ossm-members] Re: Offtopic: Karpos onnet wifi

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Oct 5 20:54:58 UTC 2005


Velko KOCEV напиша:
> За сите со можност за бежично вмрежување кои живеат околу Карпош, еве 
> што напишаа дечките и девојките од оннет.
>
> ---------- Forwarded message ----------
> From: * WiFi* <wifi at on.net.mk <mailto:wifi at on.net.mk>>
> Date: 05-Oct-2005 14:52
> Subject: Re: Mnogu fala
> To: Velko KOCEV <velko.kocev at gmail.com 
> <mailto:velko.kocev at gmail.com>>, wifi at on.net.mk <mailto:wifi at on.net.mk>
>
> Samo kazuvaj na site prijateli, ima dovolno bandwith :-)

Шо е финтава, не разбирам, сајтот не се отвара??

Некој спомна дека он.нет барале да им се уплати 12 месеци унапред за 
користење на безжичен интернет. Знае ли некој што е муабетот?

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list