[Ossm-members] Re: Offtopic: Karpos onnet wifi

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Oct 6 17:39:18 UTC 2005


Velko KOCEV напиша: 

> А да те зачлениме у некој подмладок за чистота на мејлинг листи:)

Тоа не знам, ама секогаш можеме да воведеме модерирање. :)-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list